Copyright © All rights reserved.

Share via e-mail
Mail: info@zangerfedde.nl Telefoon: 06-40855590

Hallo mensen, mijn naam is Fedde Feenstra en ik ben geboren op 13 juli 1965. In mijn jeugd was ik al gek op het Nederlandstalige lied, of te wel piraten muziek. Ik ben zelfs ook nog piraat geweest, met mijn 15e jaar had ik al een zender. Ik had toen vele vaste luisteraars, ben er met mijn 19e jaar zo,n beetje mee gestopt.


Echt zingen doe ik nu zo’n beetje een jaar of 7. Het is allemaal begonnen door dat ik een demo CD heb opgenomen met 2 nummers: laat me maar gaan en adio amore adio. Die heb ik hier en daar naar piraten gebracht en gestuurd, waaronder ook het regioteam hierbij mij uit de buurt, daar heb ik toen ook 2 keer voor opgetreden op artiestenavonden. Toen is het allemaal begonnen voor mij, omdat veel mensen steeds zeiden hier moet je meer mee doen. Dus eerst veel promoot werk waaronder: inloopcafé,s, benefietavonden, gastoptredens, openpodiums etc...

Op dit moment treed ik veel op in café’s, in Groningen, Drenthe, en natuurlijk Friesland.  Ook sta ik daar op artiesten avonden, en cd presentaties van andere artiesten. Dit doe ik ook vaak met mijn eigen zang installatie, de mensen herkennen mij allemaal als de zanger op klompen, omdat ik die altijd draag bij al mijn optredens, in Groningen en Drenthe noemen ze mij het feestbeest op klompen uit Friesland.


Beste mensen graag tot ziens bij één van mijn optredens.


Muzikale groet ,

Fedde.